發新話題

心灰意冷

我知道...
不要理佢...
要分散注意力...
多D參與其他活動丫麻...
我嘗試過很多次了...
||▉*`×很想放下你  但我做不到▌▊▍--

終於知道最終答案了...
但係又吾可以告訴給家人聽...
免得他們傷心...
真的很難受...
有冇人可以教我可以點ㄚ??

答案係咩啊?

多發性硬化症

還好不是絕症
點都好, 希望你快D好番啦

點都好.....
多謝你丫

心中有好多疑問何時才能解答?
可以放棄一些事情嗎?
可以不要這樣對我嗎?
我只是不想讓人擔心...
但並不代表我冇事...
有誰了解我ㄚ?

有誰了解我ㄚ?

引用:
原帖由 siulan 於 2-7-2013 01:23 發表
有誰了解我ㄚ?
醫生都醫你唔到,我係凡夫俗蛙點幫得到你,你祇能去專科詳細檢查多幾次!!
我唔係人.........

我去專科詳細檢查左幾次了!!

引用:
原帖由 siulan 於 16-1-2013 22:29 發表
吾係啦
我十一月頭整親隻腳到而家入左三次院
個D所謂主診醫生次次都是但找D原因就要我出院

一言難盡
慘!唔好心灰意冷啦。

引用:
原帖由 ngkayujustin 於 9-7-2013 16:24 發表

慘!唔好心灰意冷啦。
而家已經同隻腳冇關係了……係第二件事了

引用:
原帖由 siulan 於 9-7-2013 21:57 發表

而家已經同隻腳冇關係了……係第二件事了
餅餅來了   等餅餅 幫你

引用:
原帖由 siulan 於 4-3-2013 00:32 發表
多發性硬化症
多發性硬化症.... ....目前尚末有效既治療辦法 T^T  所以醫生都好難幫你
加上呢個病既病因都不清  尚末找出 T^T

就好似舊患咁  時不時復發  而家盡力減少佢復發  同 緩解佢復發既影響

有新野了
we would like to refer this patient for suspected myasthenia gravis for your further expert managment

有誰可以幫我??

-----myasthenia gravis-----

有誰可以幫我??

引用:
原帖由 siulan 於 15-8-2013 22:32 發表
-----myasthenia gravis-----

有誰可以幫我??
佢話有専家 不要怕  等専家幫你

但是要等到一月喎

引用:
原帖由 siulan 於 16-8-2013 19:59 發表
但是要等到一月喎

就等下啦  正面啲啦

引用:
原帖由 輝仔餅 於 18-8-2013 00:04 發表

就等下啦  正面啲啦
我好吾正面嗎??

早日康復呀

度日如年
個人好攰
好想喝酒
點解會變成咁樣呢??
好想快些知道答案
有誰真的了解我??
個個只懂叫我返多些工

有冇人理我??
有冇人睬我??
有冇人真心了解我??
點解醫院有咩事吾係打俾病人……而係打俾病人家屬??
覆吾覆診吾係應該問病人嗎……點解會係問病人家屬呢??

我未輪過醫院,唔知點答你!!我又好好彩無乜點睇醫生,又幫唔到你,之不過家家都有本難念的經,放開心情,活在當下!!

我唔係人.........

發新話題